Uw zoekresultaten
Geplaatst door Alejandro García on 16 maart 2016
| Tips
| 0

Indien u reeds enige tijd met het idee speelt om een huis aan te kopen op Spaanse grond heeft u ongetwijfeld reeds het nodige onderzoek gedaan op het internet. Dat onderzoek zal u waarschijnlijk een beetje afgeschrikt hebben, maar dat is nergens voor nodig. Het klopt inderdaad dat er door de jaren heen heel wat aankopen in Spanje door buitenlanders foutief zijn afgelopen, maar dergelijke voorvallen kunt u probleemloos voorkomen door een beroep te doen op een echt ervaren en betrouwbare makelaar. Huis aan de Costa garandeert haar klanten steeds dat alle documenten van de woningen die worden aangeboden helemaal in orde zijn. Daardoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan en kunt u, uw droomwoning in het buitenland alsnog aankopen.

Uitstekende betrouwbaarheid

Huis aan de Costa maakt als makelaar onderdeel uit van de Beste Prijs Makelaars. Deze makelaars zijn aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk VastgoedPro waardoor u steeds kunt genieten van een uitstekende afhandeling van uw aankoop. Eén van de belangrijkste voordelen waar u op kunt rekenen indien u er voor kiest om een beroep te doen op de diensten van Huis aan de Costa is het feit dat u niet alleen wordt bijgestaan door onze relatie in Spanje, maar ook door ons ervaren team in Nederland. Hierdoor ontvangt u precies die ondersteuning die u zoekt en dat niet alleen tijdens de kantooruren, maar ook daarbuiten. Deze proactieve houding zorgt er voor dat wij als makelaar bijzonder geschikt zijn om iedereen bij te staan die van plan is om over te gaan tot de aankoop van een woning in Spanje.

Specialist in Spaanse Costa’s

Indien u er voor kiest om een beroep te doen op de mogelijkheden van Huis aan de Costa doet u een beroep op de diensten van een echte specialist in woningen aan de populairste Spaanse Costa’s. Wij adviseren u dan ook graag bij de aankoop van een villa, duplexwoning, appartement of bungalow aan de Costa Brava, Costa Blanca, Costa Calida, Costa de Almería en Costa del Sol. Bent u met andere woorden van plan om tot de aankoop van vastgoed over te gaan in Spanje en wilt u daarvoor graag samenwerken met een professionele makelaar? In dat geval hebben wij van Huis aan de Costa alles in huis om u verder te helpen.

Waarom een huis kopen in Spanje?

Spanje is één van de populairste vakantielanden van Europa en zelfs van de wereld, maar waarom zou u er nu precies voor moeten kiezen om hier te gaan wonen? Als eigenaar van een woning in Spanje aan één van de populairste Costa’s kunt u steeds rekenen op verschillende interessante voordelen. Denk daarbij aan:

 • U kunt het hele jaar door genieten van een aangenaam klimaat
 • U kunt er voor kiezen om zelf in uw huis te wonen of deze te verhuren
 • U geniet van uw oude dag in een sublieme omgeving met uitstekende voorzieningen

Veel mensen hebben een Spaanse droom en hopen deze tijdens hun leven te kunnen realiseren. Indien u er voor kiest om een beroep te doen op de mogelijkheden van Huis aan de Costa, dan kiest u in ieder geval voor een uitstekende begeleiding waardoor uw droom zomaar op korte termijn waarheid kan worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Walking 250 x 104
 • Spaanse Costa's
  17°
  licht bewolkt
  Luchtvochtigheid: 88%
  Windkracht: 2m/s N
  Max 18 • Min 17
  23°
  Za
  22°
  Zo
  23°
  Ma
  22°
  Di
  Weer in OpenWeatherMap
 • Like ons!

Vergelijk Advertenties