Klik om zoom mogelijk te
Searching...
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Uw zoekresultaten

Wie is het team achter Huis aan de Costa?

Vaak krijgen wij een soortgelijke vraag te horen en ook krijgen wij de vraag hoe het komt dat deze relatief nieuwe partij al zoveel kennis en kunde heeft?

Huis aan de Costa is een zusterbedrijf van Beste Prijs Makelaars/ De OpbodMakelaar, een Nederlandse makelaarsorganisatie die op de belangrijkste en meest bekende Nederlandse woningverkoopsite Funda met een 9 wordt beoordeeld door haar klanten. Daarbij heeft deze organisatie over 2014 de Succesfactor (een programma en prijs van RLT7) gewonnen, als zijnde meest succesvolle en innovatieve makelaarsbedrijf van Nederland.
Huis kopen Spanje
Omdat voor ons service, kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan, mede de reden waarom wij in 2011 tijdens de crisis met De OpbodMakelaar en later beste Prijs Makelaars begonnen zijn, hebben wij ons al jaren tijdens onze vakanties in Spanje verbaasd over de kwaliteit, of eerder een gebrek aan kwaliteit, van de meeste Spaanse “makelaars”. Ik schrijf bewust “makelaars” want vaak zijn het veredelde taxichauffeurs of pizzakoeriers die met hun telefoon even een paar foto’s maken en echt niet weten waar ze het over hebben.

Toen we deze bizarre werkwijze in Spanje een aantal vakanties hadden aanschouwd, ging ons vastgoedhart toch weer harder kloppen en zagen wij ook weer kansen in de Spaanse vastgoedmarkt. Net als dat we dit begin 2011 in Nederland zagen, met het opstarten van De OpbodMakelaar, zien wij dit nu ook weer in Spanje. De kwaliteit van service, de presentatie en kennis van de makelaars moet omhoog in Spanje. Waarom dan niet met onze professionele team van Nederlandse makelaars en de contacten die we ondertussen gelegd hebben in Spanje, vanuit Nederland en Spanje de krachten bundelen om te zorgen dat er wel iets goeds staat.

Zo ontstond Huis aan de Costa. Met een goed team van Nederlandse makelaars hier in Nederland die u in zowel Nederland als België in een persoonlijk gesprek kunnen informeren wat wij voor u kunnen betekenen, en eventuele vragen en of onzekerheden weg kunnen nemen. Wanneer u dan besluit om een woning te kopen of verkopen via HuisaandeCosta.nl begeleiden wij u via ons verzamelde team van Spaanse en Nederlandse experts ook in Spanje. Wij kunnen u veel zorg uit handen nemen, u de juiste keuzes laten maken en dan pas de benodigde wegen laten bewandelen, en komen dit graag in een persoonlijk gesprek in Nederland bij u toelichten.

Mocht u interesse hebben en wilt u iets meer te weten komen over de werkwijze van De OpbodMakelaar en of Beste Prijs Makelaars, bekijk dan eens onze websites. Misschien kunnen wij wel iets voor u betekenen om uw woning hier in Nederland te verkopen om zo dan eindelijk uw Spaanse droom te gaan vervullen door een Spaanse (vakantie)woningen te kopen. Eventueel met hulp van Huis aan de Costa.

 • Schrijf u in op onze nieuwsbrief

  Walking 250 x 104
  en maak kans op een geheel verzorgde bezichtigingsreis.
 • Spaanse Costa's
  20°
  onbewolkt
  Luchtvochtigheid: 77%
  Windkracht: 3m/s N
  Max 20 • Min 19
  19°
  Ma
  19°
  Di
  19°
  Wo
  20°
  Do
  20°
  Vr
  Weer in OpenWeatherMap
 • Contact

 • Like ons!

Vergelijk Advertenties