Uw zoekresultaten

Wie zijn wij?

Huis aan de Costa is een zusterbedrijf van Beste Prijs Makelaars/ De OpbodMakelaar, een Nederlandse makelaarsorganisatie die op de belangrijkste en meest bekende Nederlandse woningverkoopsite Funda met een 9 wordt beoordeeld door haar klanten. Daarbij heeft deze organisatie over 2014 de Succesfactor (een programma en prijs van RLT7) gewonnen, als zijnde meest succesvolle en innovatieve makelaarsbedrijf van Nederland.

Omdat wij service, kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij ons al jaren tijdens onze vakanties in Spanje verbaasd over de kwaliteit, of eerder een gebrek aan kwaliteit, van de meeste Spaanse “makelaars”. Nog steeds zijn het vaak veredelde taxichauffeurs of pizzakoeriers die met hun telefoon even een paar foto’s maken en echt niet weten waar ze het over hebben.

Toen we deze bizarre werkwijze in Spanje een aantal vakanties hadden aanschouwd, ging ons vastgoedhart toch weer harder kloppen en zagen wij ook weer kansen in de Spaanse vastgoedmarkt. Net als dat we dit begin 2011 in Nederland zagen, met het opstarten van De OpbodMakelaar, zien wij dit nu ook weer in Spanje. De kwaliteit van service, de presentatie en kennis van de makelaars moet omhoog in Spanje. Waarom dan niet een team van Nederlandstalige makelaars in Spanje verzamelen en te samen met de verdere contacten die we ondertussen gelegd hebben in Spanje de krachten bundelen om te zorgen dat er wel iets goeds staat.

Het ontstaan

Zo ontstond Huis aan de Costa. Wanneer u besluit om een woning te kopen of verkopen in Spanje, begeleiden wij u naar een door ons geselecteerde partner makelaar die u te woord kunt staan in uw eigen taal. U heeft dan direct contact met de specialist in de desbetreffende regio waar het huis aan de Costa zich bevind dat u wilt kopen of verkopen.

Afspraak maken

Mocht u interesse hebben en wilt u iets meer te weten komen over de werkwijze van De OpbodMakelaar en of Beste Prijs Makelaars, bekijk dan eens onze websites. Misschien kunnen wij wel iets voor u betekenen om uw woning hier in Nederland te verkopen om zo dan eindelijk uw Spaanse droom te gaan vervullen door een Spaanse (vakantie)woningen te kopen. Eventueel met hulp van Huis aan de Costa.

Contactformulier

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Onderwerp:   

Aanvullende informatie

captcha
Vul de beveiligingscode in zoals hierboven aangegeven

  • Walking 250 x 104
  • Like ons!

Vergelijk Advertenties