Uw zoekresultaten
Geplaatst door Alejandro García on 21 maart 2016
| Tips
| 1

De keuze voor het aankopen van vastgoed is er één die u niet zomaar iedere dag maakt, in tegendeel. Of u er nu voor kiest om in eigen land of in het buitenland een woning aan te kopen maakt wat dat betreft geen verschil. U dient er als koper altijd rekening mee te houden dat er bijzonder veel bij komt kijken. Indien u van plan bent om een woning in Spanje aan te kopen zijn er in ieder geval verschillende zaken waar u graag even bij stil zult willen blijven staan. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan de voorbereiding? Is er een bepaalde regio waar uw voorkeur naar uitgaat? Wat wordt de functie van uw vastgoed en hoeveel mag deze ongeveer kosten? Het zijn stuk voor stuk uitermate belangrijke vragen waarvan de antwoorden mee aan de basis zullen liggen van uw vastgoed in Spanje.
Een goede voorbereiding voor uw huis in Spanje

Voorbereiding in Nederland

Veel mensen die een huis in Spanje wensen aan te kopen denken dat ze daarvoor meteen op het vliegtuig of in de auto moeten springen. Niets is minder waar. De voorbereiding voor de aankoop van een woning in het zonnige Spanje begint reeds in Nederland. Door een beroep te doen op de mogelijkheden die Huis aan de Costa u te bieden heeft bent u namelijk verzekerd van een uitstekende opvolging. Er komt meteen een professionele makelaar bij u langs in Nederland waardoor u, uw wensen kunt bespreken. Pas wanneer u reeds enigszins een duidelijk beeld heeft van waar precies uw voorkeur naar uit gaat kunt u de eerste plannen maken voor een prospectie in Spanje zelf. Ook bij aankomst in dit zonnige vakantieland kunt u overigens steeds rekenen op een actieve begeleiding door een betrouwbare makelaar die over een goede kennis van de Spaanse markt beschikt.

Prospectie ter plaatse

Mensen die vandaag de dag een woning wensen aan te kopen op de Spaanse markt worden veelal afgeschrikt door de vele spookverhalen die er op het internet terug te vinden zijn. Hoewel we dit begrijpen komen deze verhalen veelal voort uit een slechte organisatie. Er zijn op de Spaanse markt bijzonder veel oplichters actief die op sluwe wijze proberen geld te verdienen aan goedgelovige en vooral rijke buitenlanders. Door een beroep te doen op Huis aan de Costa zorgt u er voor dat dergelijke oplichters geen kans krijgen. Wij werken uitsluitend samen met een zeer ervaren en betrouwbare makelaar ter plaatse. Daar komt ook bij dat wij onze klanten garanderen dat de documenten van alle woningen die op onze website te koop worden aangeboden perfect in orde zijn. Hierdoor kunt u nooit voor vervelende verrassingen komen te staan en kunt u optimaal genieten van uw huis onder de Spaanse zon.

Uw voorbereiding van A tot Z

Met de aankoop van een woning is een behoorlijk bedrag gemoeid. Het spreekt bijgevolg voor zich dat u de voorbereiding van A tot Z en vooral zonder problemen zult willen laten verlopen. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat u binnen afzienbare tijd over een prachtige woning in het zonnige Spanje beschikt en dat zonder dat u te maken zult krijgen met vervelende problemen. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een buitenverblijf of zou u graag een investering willen doen in een vakantiewoning in Spanje? In dat geval helpen wij van Huis aan de Costa u graag verder!

One thought on “Een goede voorbereiding voor het kopen van uw huis in Spanje

 • Ruurd
  op 22 maart 2016

  Dit klinkt goed. Bij de aankoop van een huis mag niets verkeerd gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Walking 250 x 104
 • Spaanse Costa's
  17°
  onbewolkt
  Luchtvochtigheid: 93%
  Max 18 • Min 17
  23°
  Za
  22°
  Zo
  23°
  Ma
  22°
  Di
  Weer in OpenWeatherMap
 • Like ons!

Vergelijk Advertenties