Uw zoekresultaten
Geplaatst door Alejandro García on 20 september 2015
| Tips
| 0

Huis aan de Costa, maar waar?

Spanje is een fantastisch en zonnig land, maar het onderling verschil tussen de diverse regio’s kan aanzienlijk zijn. Vooraleer naar Spanje te vertrekken en er een huis te kopen kan het daarom nooit kwaad om even goed de verschillende regio’s onder de loep te nemen. Op deze manier kunt u bepalen waar u zich het beste bij voelt. Wanneer u niet helemaal met zekerheid kunt zeggen welke regio u het meest aanspreekt kan een makelaar van ‘Huis aan de Costa’ u verder adviseren. Hij komt namelijk graag in Nederland bij u langs en bespreekt de eerste details en mogelijkheden voor de toekomstige aankoop van uw huis in Spanje.

Wat is het doel van uw woning in Spanje?

Vooraleer u kunt bepalen waar u precies een huis in Spanje wenst te kopen is het belangrijk om voor uzelf uit te maken wat het precieze doel van uw huis in het zonnige zuiden is. Gaat u er zelf intrekken of bent u van plan om het te verhuren als vakantiehuis? In het laatste gevoel dient u immers vooral uit te kijken naar populaire streken onder reizigers. Wat dat betreft zou een vakantiewoning aan één van de bekendste Costa’s een goed idee zijn. Denk wat dat betreft aan de Costa Brava, Costa Blanca, Costa Calida, Costa de Almería en Costa del Sol. Door een huis te kopen en te verhuren in één van deze streken bent u haast gegarandeerd van een aardig extra inkomen en dat zonder dat u er zelf veel omkijken naar heeft. Wanneer u zelf in Spanje wenst te gaan wonen wordt dit natuurlijk iets helemaal anders. Dan zal de regio immers volledig gebaseerd zijn op uw persoonlijke voorkeur.

Welke type accommodatie zoekt u?

Wanneer u even het aanbod aan vakantiewoningen in Spanje bekijkt op de website van ‘Huis aan de Costa’ stelt u meteen vast dat er in ieder prijssegment wel iets naar wens is terug te vinden. Mensen die een huis willen kopen hebben immers een specifiek beeld voor ogen. Wilt u graag een bungalow kopen of bent u toch op zoek naar een wat grotere duplexwoning? Of misschien bent u wel te vinden voor een heuse villa met prachtig buitenzwembad? Het is allemaal mogelijk en wij van ‘Huis aan de Costa’ adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Waarom kiezen voor ‘Huis aan de Costa’?

Indien u er aan denkt om een huis in Spanje te kopen is het belangrijk om u bij te laten staan door een ervaren makelaar met voldoende kennis van de Spaanse markt en de gang van zaken. Wij van ‘Huis aan de Costa’ kunnen u wat dat betreft perfect bijstaan. Door een beroep te doen op onze diensten en mogelijkheden kunt u dan ook rekenen op:

• Een betrouwbare begeleiding bij de aankoop van uw woning in Spanje
• Een correcte advisering bij de keuze van de regio en het type huis
• Een ruime keuze uit een divers aanbod aan prachtige huizen in Spanje

Het mag dan ook duidelijk zijn, wenst u, uw Spaanse droom te realiseren? In dat geval is een beroep doen op de mogelijkheden van ‘Huis aan de Costa’ ongetwijfeld een aanrader!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Walking 250 x 104
 • Spaanse Costa's
  20°
  onbewolkt
  Luchtvochtigheid: 83%
  Windkracht: 3m/s N
  Max 22 • Min 20
  24°
  Di
  25°
  Wo
  26°
  Do
  27°
  Vr
  Weer in OpenWeatherMap
 • Like ons!

Vergelijk Advertenties