Klik om zoom mogelijk te
Searching...
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Uw zoekresultaten

Huis huren in Spanje

U wilt liever eerst een huis of appartement (voor langere tijd) huren aan de Costa, hoe pakt u dit aan.

Wanneer u er nog niet helemaal uit bent, welke regio u het meeste aanspreekt om permanent of tijdens de vakanties te gaan vertoeven is kopen misschien een te grote stap. Ook wanneer u er nog niet uit bent of u nu wel of niet dicht bij het strand, de winkels en restaurants of in een villa of appartement wil vertoeven kunt u beter eerst gaan huren.

Iedereen kent de horrorverhalen bij “Tros Opgelicht” en “Groeten van Max” over het huren van prachtige vakantievilla’s die in het buitenland bij aankomst of niet bestaan of er toch wel héél anders uit zien dan op de mooie foto’s uit de brochures. Ook kan het nog wel eens schorten aan een goede voor beide partijen nette huurovereenkomst of krijgt u een huurovereenkomst vol met kleine lettertjes waarbij het eigenlijk onmogelijk is ooit iets terug te zien van die veel te hoge borgsom.

Betrouwbaar aanbod Spaanse huizen

Door onze goede contacten kunnen wij u een betrouwbaar aanbod doen in te huren woningen. Vaak zijn de eigenaren van deze woningen Nederlandse of Belgische komaf waardoor de inrichting en de keuze van het meubilair voldoen aan onze wensen en criteria.  Met andere woorden een woning zoals beloofd en zoals in een brochure is getoond.

Hieronder een overzicht van ons actuele huuraanbod, mocht er nu niets bij zitten van uw gading vul dan het contactformulier in, en geef aan dat u interesse heeft in huur!

  • Walking 250 x 104
  • Like ons!

Vergelijk Advertenties