Klik om zoom mogelijk te
Searching...
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Uw zoekresultaten

Huis kopen Costa Blanca

De Costa Blanca is een populair gebied in het zuidoosten van Spanje. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer Nederlanders een huis willen kopen aan de Costa Blanca. De kustlengte van dit gebied bedraagt maar liefst 244 kilometer. In totaal zijn er aan de Costa Blanca meer dan 70 verschillende stranden te vinden.

Bekende steden

Enkele bekende steden in het gebied zijn Alicante, Benidorm, Calp, Cartagena, Elx en Murcia. Al deze steden worden jaarlijks bezocht door vele duizenden toeristen. Niet vreemd als u bedenkt dat de gemiddelde temperatuur in het gebied 18 graden is. In de zomer loopt de temperatuur al snel op tot waarden boven de 25 graden.

Locatie van uw Spaanse woning

Als u van plan bent een woning te gaan kopen in het gebied, denk dan goed na over de ligging. Waar wilt u ongeveer gaan wonen? Het is natuurlijk een enorm uitgestrekt gebied. Alicante bijvoorbeeld is een ideale plaats, u kunt er namelijk rechtstreeks naar toe vliegen. De luchthaven bij deze stad wordt ook door de meeste toeristen gebruikt die de Costa Blanca als vakantiebestemming aandoen. Als u niet ver wilt reizen na uw vlucht, dan is het verstandig om op zoek te gaan naar een woning in de buurt van Alicante.
Wilt u wat meer rust, dan zijn de steden Murcia, Calp en Elx geschikter. Deze zijn iets minder toeristisch in vergelijking tot Alicante en Benidorm.

De grootte van uw woning

Heeft u al nagedacht over de grootte van uw woning? Hoeveel woonoppervlak moet het huis hebben? Misschien heeft u voldoende aan een oppervlak van 75 m2, maar het kan ook zijn dat u een groter huis zoekt van 150 m2 bijvoorbeeld. Op onze website kunt u vrijwel direct zien hoeveel woonoppervlak een woning heeft. Daarnaast wordt ook duidelijk weergegeven hoeveel kamers er zijn en hoe groot de tuin is.

Foto’s zeggen veel, maar niet alles!

Uiteraard kunt u voor elk huis de nodige foto’s bekijken. Foto’s geven vaak een redelijk goede indruk van het huis. Toch zeggen foto’s lang niet alles. Het is vaak moeilijk te zien hoe groot een ruimte nou precies is. Daarom is het belangrijk om altijd een aantal huizen te bezichtigen. Zo kunt u zien of de realiteit overeenkomt met de foto’s die u heeft bekeken.

Bezichtigen

Als u één of meerdere huizen heeft gevonden die mogelijk voldoen aan uw eisen, dan kunt u ze gaan bezichtigen. Het is raadzaam om altijd meerdere woningen te bezichtigen en er voldoende tijd voor uit te trekken. De bezichtigingen doet u samen met de Spaanse makelaar. Uiteraard krijgt u tijdens de bezichtigingen informatie over het huis en is er gelegenheid om aanvullende vragen te stellen. Kijk goed naar de staat van de woning, zo kunt u inschatten of er veel aan moet gebeuren of dat u er zo in kunt trekken. Heeft u een huis gevonden dat voldoet aan uw verwachtingen, dan kunt u starten met de onderhandelingen over de prijs. Wij wensen u hier veel succes mee en alvast heel veel woonplezier in uw woning aan de Costa Blanca!

 • Schrijf u in op onze nieuwsbrief

  Walking 250 x 104
  en maak kans op een geheel verzorgde bezichtigingsreis.
 • Spaanse Costa's
  23°
  onbewolkt
  Luchtvochtigheid: 37%
  Windkracht: 5m/s ZZW
  Max 20 • Min 17
  17°
  Di
  14°
  Wo
  15°
  Do
  15°
  Vr
  Weer in OpenWeatherMap
 • Contact

 • Like ons!

Vergelijk Advertenties