Klik om zoom mogelijk te
Searching...
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Uw zoekresultaten

Huis kopen Costa Brava

Wilt u een huis kopen in de Costa Brava? Daar komt natuurlijk het één en ander bij kijken! Wij helpen u graag door te kijken naar aandachtspunten als u van plan bent een huis te gaan kopen in dit prachtige gebied.

Costa Brava

De Costa Brava is maar liefst 200 kilometer lang. Het is een kusstrook in het noordoosten van het prachtige Spanje. Het gebied is vooral populair vanwege de vele badplaatsen. Enkele bekende badplaatsen aan de Costa Brava zijn de Blanes, Sant Antoni de Calonge, Lloret de Mar, Tossa de Mar en Roses. Het mediterrane klimaat zorgt in de zomer voor een zeer aangename temperatuur. Het is dan ook niet vreemd dat vele vakantiegangers de Costa Brava als vakantiebestemming kiezen.

Droomhuis aan de Costa Brava

Bent u op zoek naar een prachtig huis aan de Costa Brava? Op onze website kunt u een ruim aanbod van huizen bekijken. Uiteraard hebben wij voor elk huis duidelijke foto’s geplaatst zodat u kunt zien hoe het huis er van binnenuit uitziet. Daarnaast komt u gedetailleerde informatie tegen over de woonoppervlakte, perceeloppervlakte, kamers en de prijs. Het is goed om te weten dat de prijs een indicatie is, in veel gevallen kan deze nog wat lager uitvallen als u begint met de onderhandelingen over de prijs.

Wensen en eisen

Voordat u een huis wilt kopen aan de Costa Brava is het belangrijk om een inventarisatie te doen van uw wensen en eisen. Hoeveel woonoppervlak moeten de woningen hebben? Moet de tuin klein zijn, of heel groot? Hoeveel badkamers moeten er zijn? Zomaar enkele vragen, alleen u kunt deze beantwoorden.

Budget bepalen

Iedereen heeft een ander budget. Het kan zijn dat u slechts 100.000 euro te besteden heeft. Er zijn echter ook mensen met een ruim budget, van 500.000 euro bijvoorbeeld. Uiteraard zijn de mogelijkheden groter als het budget hoger is. Toch kunt u ook met een klein budget een huis of appartement kopen in Spanje. Voor minder dan 100.000 euro kunt u prachtige appartementen aan de Costa Brava kopen.

Bezichtigingen

Als u een aantal leuke woningen heeft gevonden via onze website kunt u de bezichtigingen gaan plannen. Het is belangrijk om de bezichtigingen samen met uw makelaar te doen. Vier ogen zien namelijk meer dan twee. De makelaar kan kritisch meekijken naar de staat van de woningen. Daarnaast kan de makelaar vragen van uw kant beantwoorden.
Trek genoeg tijd uit voor de bezichtigen, zo voorkomt u dat het overhaaste bezichtigingen worden. Als u voldoende tijd heeft uitgetrokken houdt u tijd over voor ontspannende activiteiten. Zo kunt u na de bezichtigingen een drankje drinken bij één van de vele bars aan de Costa Brava of u duikt het aangename water in.

Aankoop van de woning

Als u uw droomhuis heeft gevonden zal er onderhandeld moeten worden over de prijs. Het is raadzaam om dit aan uw tussenpersoon over te laten. Deze kan ervoor zorgen dat u de woningen koopt voor een scherpe prijs. Wij wensen u alvast veel plezier toe in uw Spaanse droomhuis aan de Costa Brava.

 • Walking 250 x 104
 • Spaanse Costa's
  15°
  half bewolkt
  Luchtvochtigheid: 47%
  Max 15 • Min 14
  13°
  Do
  11°
  Vr
  12°
  Za
  13°
  Zo
  Weer in OpenWeatherMap
 • Contact

 • Like ons!

Vergelijk Advertenties