Uw zoekresultaten

Huis kopen Costa Brava

Wilt u een huis kopen aan de Costa Brava? Daar komt natuurlijk het één en ander bij kijken! Wij helpen u graag door te kijken naar de aandachtspunten als u van plan bent een huis te gaan kopen in dit prachtige gebied.

Costa Brava

De Costa Brava is maar liefst 200 kilometer lang. Het is een kuststrook in het noordoosten van het prachtige Spanje. Het gebied is vooral populair vanwege de vele badplaatsen. Enkele bekende badplaatsen aan de Costa Brava zijn Blanes, Sant Antoni de Calonge, Lloret de Mar, Tossa de Mar en Roses. Het mediterrane klimaat zorgt in de zomer voor een zeer aangename temperatuur. Het is dan ook niet vreemd dat veel vakantiegangers de Costa Brava als vakantiebestemming kiezen.

Droomhuis aan de Costa Brava

Bent u op zoek naar een prachtig huis aan de Costa Brava? Op onze website kunt u een ruim aanbod van huizen bekijken. Uiteraard hebben wij van elk huis duidelijke foto’s geplaatst zodat u kunt zien hoe het huis er van binnen uitziet. Daarnaast komt u gedetailleerde informatie tegen over de woonoppervlakte, perceeloppervlakte, het aantal kamers en de prijs. Het is goed om te weten dat de prijs een indicatie is. In veel gevallen kan deze nog wat lager uitvallen als u begint met de onderhandelingen over de prijs.

Wensen en eisen

Voordat u een huis gaat kopen aan de Costa Brava is het belangrijk om een inventarisatie te doen van uw wensen en eisen. Hoeveel woonoppervlakte moet de woning hebben? Moet de tuin klein zijn of juist heel groot? Hoeveel badkamers moeten er zijn? En heeft u al gedacht aan wat voor faciliteiten de woning moet voldoen? Denk bijvoorbeeld aan airconditioning en een zwembad.

Budget bepalen

Iedereen heeft een ander budget. Het kan zijn dat u € 100.000 euro te besteden heeft. Er zijn echter ook mensen met een ruimer budget. Uiteraard zijn de mogelijkheden groter als het budget hoger is. Toch kunt u met een kleiner budget ook een huis of appartement in Spanje kopen. Voor minder dan € 100.000 euro kunt u al een prachtig appartement aan de Costa Brava kopen. Woningen in het binnenland zijn vaak goedkoper dan exemplaren dichtbij het strand. Hier dient u ook rekening mee te houden.

Bezichtigingen

Wanneer u een aantal leuke woningen heeft gevonden via onze website kunt u de bezichtigingen gaan plannen. Het is belangrijk om de bezichtigingen samen met uw makelaar te doen. Vier ogen zien namelijk meer dan twee. De makelaar kan kritisch meekijken naar de staat van de woningen. Daarnaast kan de makelaar vragen van uw kant beantwoorden.

Trek genoeg tijd uit voor het bekijken van huizen, u voorkomt hiermee dat het overhaaste bezichtigingen worden. Als u voldoende tijd heeft uitgetrokken, houdt u tijd over voor eventuele ontspannende activiteiten. Zo kunt u na de bezichtigingen een drankje drinken bij één van de vele bars aan de Costa Brava of u kunt het aangename water induiken.

Aankoop van de woning

Als u uw droomhuis aan de Costa Brava heeft gevonden, zal er onderhandeld moeten worden over de prijs. Het is raadzaam om dit aan uw tussenpersoon over te laten. Deze kan ervoor zorgen dat u de woning koopt voor een scherpe prijs. Wij wensen u alvast veel plezier toe in uw Spaanse droomhuis aan de Costa Brava.

  • Walking 250 x 104
  • Like ons!

Vergelijk Advertenties