Klik om zoom mogelijk te
Searching...
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Uw zoekresultaten

Huis kopen Costa Cálida

Een huis kopen aan de Costa Cálida? Veel mensen zien dat wel zitten, vooral vanwege de aangename temperatuur in het gebied. De letterlijke vertaling van Costa Cálida is warme kust in het Spaans, u kunt dan ook rekenen op een lekkere temperatuur. In de koudste maanden ligt de temperatuur op zo’n 16 graden. In de zomer kan het kwik echter al snel oplopen tot boven de 30 graden. Augustus is de warmste maand, dan loopt de temperatuur op tot gemiddeld 31 graden.

Tweede woning of emigratie

Er zijn twee verschillende doelgroepen die een woning willen kopen aan de Costa Cálida. De eerste doelgroep wil een tweede woning, naast de woning in Nederland. De tweede doelgroep wil emigreren en zich gaan vestigen in Spanje. Wellicht valt u in deze tweede doelgroep. Het is belangrijk om veel informatie in te winnen over het emigratieproces. Wat moet u allemaal regelen? Er komt nogal wat bij kijken, het is dan ook verstandig om een tussenpersoon in handen te nemen die verstand heeft van het emigratieproces en de zaken voor u kan regelen.

Woningen aan de Costa Cálida

Voordat u kunt emigreren of uw tweede huis kunt kopen moet u natuurlijk wel een passende woning vinden. Op onze website kunt u een keuze maken uit een ruim aanbod. Het grote voordeel is zoeken op locatie. U ziet direct de Google Maps kaart op onze website. Zoek de gewenste locatie op en u ziet direct welke woningen er in die buurt te koop staan. Als u op een huis klikt krijgt u een popup met meer informatie over de betreffende woning. In één oogopslag ziet u hoeveel slaap- en badkamers er in de woning zijn. Daarnaast ziet u ook hoeveel m2 de woonoppervlakte bedraagt, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is. Klikt u vervolgens nog een keer door, dan krijgt u uitgebreide informatie over de woning. Naast de uitgebreide beschrijving kunt u ook zien op welk exacte adres de woning te vinden is.

Contact met de makelaar

Bij de woninginformatie staan ook de contactgegevens van de verkopende makelaar vermeld. Als u de woning wilt bezichtigen, of u wilt meer informatie over het betreffende huis kunt u telefonisch contact opnemen met de makelaar. Uiteraard kunt u ook per e-mail contact opnemen.

De bezichtiging

Als u van plan bent het huis te gaan bezichtigen, trek hier dan veel tijd voor uit. Het zou jammer zijn als u overhaast door de woning heen moet tijdens de bezichtiging omdat u niet voldoende tijd heeft vrijgemaakt. Kijk tijdens de bezichtiging goed naar eventuele gebreken en de staat van de woning. Het is belangrijk om in te schatten of er veel geklust moet gaan worden na de overdracht. Wellicht bent u iemand die helemaal niet van klussen houdt, in dat geval is het belangrijk dat de woning zich in een goede staat bevind. Zodra u een huis heeft gevonden waar u tevreden mee bent, kunt u gaan onderhandelen over de verkoopprijs. U kunt dit overlaten aan een tussenpersoon, vaak komt er dan een scherpere prijs uit. De meeste mensen hebben namelijk weinig ervaring op het gebied van prijsonderhandeling.

 • Schrijf u in op onze nieuwsbrief

  Walking 250 x 104
  en maak kans op een geheel verzorgde bezichtigingsreis.
 • Spaanse Costa's
  23°
  onbewolkt
  Luchtvochtigheid: 37%
  Windkracht: 5m/s ZZW
  Max 20 • Min 17
  17°
  Di
  14°
  Wo
  15°
  Do
  15°
  Vr
  Weer in OpenWeatherMap
 • Contact

 • Like ons!

Vergelijk Advertenties