Uw zoekresultaten

Huis kopen Costa de Almería

Wilt u een woning kopen in het rustigste deel van Spanje? In dat geval moet u aan Costa de Almería zijn. Dit gebied ligt in Andalusië, een rustig gebied met een aantal kleine dorpjes en plaatsjes. In het gebied is een prachtig natuurpark te vinden, genaamd Cabo de Gata. In de ongerepte natuur kunt u heerlijke wandelingen maken, maar er zijn ook prachtige boulevards waar u urenlang over kunt wandelen. Aan de Costa de Almería schijnt de zon meer dan 320 dagen per jaar. Deze Costa telt de meeste zon-dagen van heel Spanje. Dit is een heel verschil met Nederland. Genoeg redenen om een huis in dit mooie deel van Spanje te kopen.

Bekende plaatsen Costa de Almería

Aan de Costa de Almería liggen badplaatsen met een typische Spaanse sfeer. De bekendste hiervan is Roquetas de Mar, in dit plaatsje vindt u goede restaurants en een lange boulevard om over te wandelen. Almerimar is één van de grootste jachthavens van Spanje. Hier liggen de prijzen van woningen ook iets hoger. Als u op zoek bent naar een woning aan de Costa de Almería dan heeft u de meeste slagingskans in één van de volgende plaatsen: Roquetas de Mar, Aquadulce, Almerimar, Adra, Mojácar en Vera. Op onze website kunt u door middel van de kaart de Costa de Almería opzoeken, u ziet vervolgens direct welke woningen er te koop staan en voor welke prijs.

Heerlijke temperatuur

Als u besluit om aan de Costa de Almería te gaan wonen, kunt u zowel in de winter als in de zomer genieten van een aangename temperatuur. In december, januari en februari wordt de laagste temperatuur behaald. In deze wintermaanden ligt de gemiddelde temperatuur op zo’n 15 graden. Augustus is de maand met de hoogste gemiddelde temperatuur, het wordt dan aan de Costa de Almería maar liefst 30 graden. Met dergelijke temperaturen is het heerlijk vertoeven in het gebied. U kunt prachtige wandelingen in de natuur maken of een duik in het zwembad nemen.

Plan verschillende bezichtigingen in Costa de Almería

Als u van plan bent om een huis aan de Costa de Almería te bezichtigen, kies dan ook een aantal andere huizen uit. Door verschillende huizen te bezichtigen kunt u uiteindelijk een betere keuze maken. Maak veel tijd vrij om de bezichtigingen op een rustige manier te kunnen doen. Doet u ze te gehaast, dan is de kans groot dat u zaken over het hoofd ziet. Bezichtigingen in Spanje gaan vaak net even wat anders dan in Nederland. De verkoopmakelaar gaat vaak met u mee, soms zelfs in dezelfde auto. Daarnaast vertelt de makelaar veel over het potentiële droomhuis. Als u op pad gaat is het verstandig om nog iemand mee te nemen, bij voorkeur iemand die verstand heeft van zaken. Twee mensen kunnen namelijk meer zien dan één persoon. Na de bezichtigingen kunt u genieten van de prachtige omgeving van de Costa de Almería, de vriendelijke mensen, het lekkere eten en de Spaanse cultuur.

Bepaal uw wensen

Voordat u huizen aan de Costa de Almería kunt gaan bezichtigen moet u er natuurlijk wel een aantal uitzoeken. Wij hebben onze website zo ingericht dat u eenvoudig op zoek kunt gaan naar uw droomhuis. U kunt binnen enkele seconden zien hoe groot een huis is en hoeveel slaapkamers en badkamers de woning heeft. Daarnaast is ook de oppervlakte van de tuin niet onbelangrijk. Als het lekker weer is, wilt u misschien wel graag buiten kunnen zitten. Als u op zoek bent naar een appartement, kijk dan naar de oppervlakte van het balkon, want ook daar is het ook goed vertoeven. Als u uw wensen heeft bepaald, zullen er een aantal woningen voldoen aan uw wensenpakket en anderen zullen afvallen. Wij wensen u veel succes toe bij uw zoektocht naar een mooi huis aan de Spaanse Costa de Almería. Alvast veel plezier tijdens de bezichtigingen en succes tijdens het aankooptraject.

  • Walking 250 x 104
  • Like ons!

Vergelijk Advertenties