Klik om zoom mogelijk te
Searching...
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Uw zoekresultaten

Huis kopen Costa de Almería

Wilt u een woning kopen in het rustigste deel van Spanje? In dat geval moet u in Costa de Almería zijn! Dit gebied ligt in Andalusië, een rustig gebied met een aantal kleine dorpjes en plaatjes. In het gebied is een prachtig natuurpark te vinden, genaamd Cabo de Gata. In de ongerepte natuur kunt u heerlijke wandelingen maken.

Plaatsen in het gebied

Als u op zoek bent naar een woning dan heeft u de meeste slagingskans is één van de volgende plaatsen: Roquetas de Mar, Aquadulce, Almerimar, Adra, Mojácar en Vera. Op onze website kunt u door middel van de kaart de Costa de Almería opzoeken, u ziet vervolgens direct welke woningen er te koop staan en voor welke prijs.

Heerlijke temperatuur

Als u besluit om in de Costa de Almería te gaan wonen, dan kunt u zowel in de winter als zomer genieten van een aangename temperatuur. In december, januari en februari wordt de laagste temperatuur behaald. In deze wintermaanden ligt de gemiddelde temperatuur op zo’n 15 graden. Augustus is de maand met de hoogste gemiddelde temperatuur, deze ligt op 30 graden namelijk. Met dergelijke temperaturen is het heerlijk vertoeven in het gebied. U kunt prachtige wandelingen in de natuur maken, of een duik in het zwembad nemen.

Plan verschillende bezichtigingen

Als u van plan bent om een huis te bezichtigen, kies dan ook een aantal andere huizen uit. Door verschillende huizen te bezichtigen kunt u uiteindelijk een betere keuze maken. Plan veel tijd vrij om de bezichtigingen op een rustige manier te kunnen doen. Doet u ze te gehaast, dan is de kans groot dat u zaken over het hoofd ziet. Bezichtigingen in Spanje gaan vaak net even wat anders dan in Nederland. De verkoopmakelaar gaat vaak met u mee, soms zelfs in dezelfde auto. Daarnaast wordt er veel tijd vrijgemaakt voor de bezichtiging. Daarnaast vertelt de makelaar veel over het potentiele droomhuis. Als u op pad gaat is het verstandig om nog iemand mee te nemen, bij voorkeur iemand die verstand heeft van zaken. Twee mensen kunnen namelijk meer zien dan één persoon. Na de bezichtigingen kunt u genieten van het prachtige gebied, de vriendelijke mensen, het lekkere eten en de Spaanse cultuur.

Bepaal uw wensen

Voordat u huizen kunt gaan bezichtigen moet u er natuurlijk wel een aantal uitzoeken. Wij hebben onze website zo ingericht dat u eenvoudig op zoek kunt gaan naar een droomhuis. U kunt binnen enkele seconden zien hoe groot een huis is, hoeveel slaapkamers en badkamers de woning heeft. Daarnaast is ook de oppervlakte van de tuin niet onbelangrijk. Als het lekker weer is wilt u graag buiten zitten, toch? Als u op zoek bent naar een appartement, kijk dan naar de oppervlakte van het balkon, want ook daar is het goed vertoeven. Als u uw wensen heeft bepaalt zullen er een aantal woningen voldoen aan uw wensenpakket, anderen zullen afvallen. Wij wensen u veel succes toe bij uw zoektocht naar een mooi huis in het Spaanse Costa de Almería. Alvast veel plezier tijdens de bezichtigingen en succes tijdens het aankooptraject.

 • Schrijf u in op onze nieuwsbrief

  Walking 250 x 104
  en maak kans op een geheel verzorgde bezichtigingsreis.
 • Spaanse Costa's
  23°
  onbewolkt
  Luchtvochtigheid: 37%
  Windkracht: 5m/s ZZW
  Max 20 • Min 17
  17°
  Di
  14°
  Wo
  15°
  Do
  15°
  Vr
  Weer in OpenWeatherMap
 • Contact

 • Like ons!

Vergelijk Advertenties