Klik om zoom mogelijk te
Searching...
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Uw zoekresultaten

Huis kopen Costa del Sol

De Costa del Sol doorkruist maar liefst 3 Spaanse provincies. Inwoners van de provincies Málaga, Cádiz en Granada mogen genieten van een prachtig stukje natuur. Wellicht bent u straks ook een inwoner van de Costa del Sol, het is namelijk mogelijk om een prachtig huis te kopen in dit gebied. Zowel voor mensen die emigreren als voor mensen die een tweede woning zoeken is er voldoende aanbod van woningen in het gebied.

Grote stad

Als u in de buurt van een grote stad wilt wonen, dan heeft u geluk. In de Costa del Sol ligt namelijk de stad Málaga, een plaats met meer dan een half miljoen inwoners. In de agglomeratie wonen zelfs meer dan één miljoen mensen.

Rustig dorpje

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een huis in een rustiger gebied te kopen. Ook dat is geen probleem, want op onze website kunt u door middel van een kaart op zoek gaan naar een passende woning in het gebied. U kunt zelf bepalen of u een woning in de buurt van de grote stad zoekt of op een rustige plek.

Vind het perfecte huis

Het kan best lastig zijn om tussen de aangeboden woningen het perfecte huis te vinden. Het kan helpen om voor uw zoektocht een aantal eisen op te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld op uw eisenlijst zetten dat u een woning zoekt met een tuin van minimaal 400 m2 en een woonoppervlak van minimaal 100 m2. Door de eisen op papier te zetten zal uw zoektocht eenvoudiger worden. Een groot aantal huizen zullen namelijk niet voldoen aan uw eisen en daardoor afvallen.

Meerdere woningen bezichtigen

Het is raadzaam om meerdere woningen te bezichtigen en niet slechts één. Neem contact op met de verschillende verkoopmakelaars om na te gaan of u de bezichtigingen kort na elkaar kunt plannen. Zo kunt u een vakantie naar de Costa del Sol combineren met de bezichtiging van een aantal woningen. Trek wel voldoende tijd uit voor de bezichtigenen. Zo kunt u rustig en zonder tijdsdruk de woningen bekijken. Neem ook een pen en papier mee om alle gebreken op te schrijven. Zo kunt u na de bezichtigingen evalueren welke woning in de beste staat is en welke woning het meeste kluswerk vereist.

Prijsonderhandelingen starten

Als u een huis heeft gevonden dat u wel ziet zitten, dan is het tijd om te gaan onderhandelen over de prijs. Het lukt bijna altijd wel om iets van de prijs af te krijgen. Laat het onderhandelen over aan iemand die verstand heeft van onderhandelingstechnieken. De kans is groot dat er dan meer van de prijs af gaat in tegenstelling tot onderhandelingen die u zelf gaat voeren.

 • Schrijf u in op onze nieuwsbrief

  Walking 250 x 104
  en maak kans op een geheel verzorgde bezichtigingsreis.
 • Spaanse Costa's
  23°
  onbewolkt
  Luchtvochtigheid: 37%
  Windkracht: 5m/s ZZW
  Max 20 • Min 17
  17°
  Di
  14°
  Wo
  15°
  Do
  15°
  Vr
  Weer in OpenWeatherMap
 • Contact

 • Like ons!

Vergelijk Advertenties