Uw zoekresultaten

Huis kopen Costa del Sol

De Costa del Sol behoort al jaren tot één van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Spanje. Dit heeft te maken met het gunstige klimaat, de prachtige stranden en de mooie Spaanse cultuur. De Costa del Sol doorkruist maar liefst drie Spaanse provincies. Inwoners van de provincies Málaga, Cádiz en Granada mogen genieten van een prachtig stukje natuur. Wellicht bent u straks ook een inwoner van de Costa del Sol, het is namelijk mogelijk om een prachtig huis te kopen in dit gebied. Zowel voor mensen die emigreren als voor mensen die een tweede woning zoeken is er voldoende aanbod van woningen in het gebied.

Grote stad

Als u aan de Costa del Sol in de buurt van een grote stad wilt wonen, dan heeft u geluk. Aan de Costa del Sol ligt namelijk de stad Málaga, een plaats met meer dan een half miljoen inwoners. Malaga is de op vijf na grootste stad van Spanje. De stad heeft een gunstig klimaat, maar heeft geen last van extreme hitte in de zomer. Malaga kent milde winters met temperaturen rond de 20 graden. Ook is de stad erg leuk voor kinderen. Er is meer dan genoeg te doen en te beleven voor zowel ouders als kinderen.

Rustig dorpje

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om een huis in een rustiger gebied van de Costa del Sol te kopen. Ook dat is geen probleem, want op onze website kunt u door middel van een kaart op zoek gaan naar een passende woning in het gebied. U kunt zelf bepalen of u een woning in de buurt van de grote stad zoekt of op een rustige plek.

Vind het perfecte huis aan de Costa del Sol

Het kan best lastig zijn om tussen de aangeboden woningen het perfecte huis aan de Costa del Sol te vinden. Het kan helpen om voor uw zoektocht een aantal eisen op te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld op uw eisenlijst zetten dat u een woning zoekt met een tuin van minimaal 400 m² en een woonoppervlak van minimaal 100 m². Doordat het leven in Spanje zich vooral buitenshuis afspeelt, hebben veel mensen minder behoefte aan een groot huis en meer aan een groot terras. Door de eisen op papier te zetten zal uw zoektocht eenvoudiger worden. Een groot aantal huizen zullen namelijk niet voldoen aan uw eisen en daardoor afvallen.

Meerdere woningen bezichtigen

Het is raadzaam om meerdere woningen te bezichtigen en niet slechts één. Laat u begeleiden door 1 goede aankoopmakelaar geselecteerd door Huis aan de Costa, om na te gaan of u de bezichtigingen kort na elkaar kunt plannen. Zo kunt u een vakantie naar de Costa del Sol combineren met de bezichtigingen van een aantal woningen. Trek wel voldoende tijd uit voor de bezichtigingen. Zo kunt u rustig en zonder tijdsdruk de woningen bekijken. Neem ook pen en papier mee om alle gebreken op te schrijven. Zo kunt u na de bezichtigingen evalueren welke woning in de beste staat is en welke woning het meeste kluswerk vereist.

Prijsonderhandelingen starten

Als u een huis aan de Costa del Sol heeft gevonden dat u wel ziet zitten, dan is het tijd om te gaan onderhandelen over de prijs. Het lukt bijna altijd wel om iets van de prijs af te krijgen. Laat het onderhandelen over aan iemand die verstand heeft van onderhandelingstechnieken. De kans is groot dat er dan meer van de prijs af gaat in tegenstelling tot onderhandelingen die u zelf gaat voeren. Wij wensen u veel succes en alvast heel veel woonplezier aan de Costa del Sol!

  • Walking 250 x 104
  • Like ons!

Vergelijk Advertenties