Uw zoekresultaten
Geplaatst door Alejandro García on 22 september 2015
| Tips
| 0

Huis kopen in Torrevieja

Bezint eer zij begint

Veel mensen die een huis gingen kopen in Torrevieja hebben daar in het verleden te makkelijk of zelfs niet goed over nagedacht. Denk daarom goed na wanneer u een huis in Torrevieja wil kopen over de volgende punten, dit helpt u veel gerichter zoeken en bespaart u een hoop tijd zeker omdat het aanbod van te koop staande huizen in Torrevieja heel groot is:
Huis kopen Torrevieja

1) Met welk doel wil ik een huis kopen in Torrevieja?

Zoekt u een woning waar u permanent wilt wonen, of alleen voor de vakanties? Of misschien nu nog voor de vakanties maar over een paar jaar wilt u daar permanent gaan wonen. Ook kan het zijn dat u juist een huis in Torrevieja wilt kopen als investering om te verhuren.

2) Wat voor soort woning ben ik naar op zoek?

Hierna is het verstandig om goed na te denken of u liever vrijstaand woont in een bungalow of villa of liever in een duplex en triplex (rijtjeswoning met 3 of 2 verdiepingen) woont met vaak meer sociale controle en bijvoorbeeld een gezamenlijk zwembad. Ook kan het zijn dat uw voorkeur ernaar uit gaat om in een appartement te wonen (wel of niet met zeezicht) waarbij u heerlijk alles gelijkvloers heeft, dit ook met het oog voor de toekomst. Ook kunt u de keuze maken tussen bestaande bouw of nieuwbouw, beide hebben voor- en nadelen.

3) Wat een stad, wat een diversiteit in Torrevieja…

Huis kopen Torrevieja
Torrevieja is een grote stad, waardoor de diversiteit van mogelijkheden heel groot is. Wilt u echt in het Centrum tussen de Spanjaarden wonen, of aan het strand tussen de toeristen wanneer u dit nu eenmaal heel fijn en gezellig vind of dit goed is voor de verhuur. Of woont u liever in een rustige wijk tussen de gepensioneerden Noord-Europeanen (Nederlanders, Belgen, Scandinaviërs, Engelsen en Duitsers). Wilt u graag omringt worden door gezellige barretjes, restaurants en winkels, of juist niet? Wanneer u meer een natuurliefhebber bent en voor de rust kiest kan dit natuurlijk ook, alles is mogelijk in Torrevieja. Het is aan u om het juiste huis kopen in Torrevieja wensenlijstje op te stellen alvorens u ook daadwerkelijk een huis gaat bezichtigen.

4) Huis aan de Costa helpt u graag op weg

Wij willen u graag helpen om eerst de juiste keuzes te maken alvorens u met een makelaar op stap gaat en in het wilde weg maar huizen gaat bekijken. Veel Spaanse makelaars zijn bedreven om u in de watten te leggen en doen er alles aan om u over te halen voor dat huis of dat project te kiezen waar zij het meeste aan verdienen. Het team van Huis aan de Costa wilt u behoeden voor impulsaankopen en samen met u op zoek gaan naar uw echte droomhuis in Torrevieja en dat betekent eerst uw juiste wensenlijst samen te stellen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Walking 250 x 104
 • Spaanse Costa's
  26°
  lichte regen
  Luchtvochtigheid: 83%
  Windkracht: 3m/s OSO
  Max 28 • Min 26
  30°
  Wo
  28°
  Do
  26°
  Vr
  27°
  Za
  Weer in OpenWeatherMap
 • Like ons!

Vergelijk Advertenties