Klik om zoom mogelijk te
Searching...
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Uw zoekresultaten

Huis kopen Spanje

Buiten een huis kopen Spanje is Spanje een geweldig vakantieland met veel diversiteit aan landschap en cultuur, ook een prima land om in te ondernemen, of om gedurende de winters of het gehele jaar heerlijk van uw pensioen te genieten. Er zijn genoeg redenen te bedenken om een huis of appartement in Spanje te gaan kopen, alleen moet u niet vergeten dat het kopen van vastgoed in Spanje heel iets anders is dan in Nederland of België.

Het is daarom van zeer groot belang dat u zichzelf eerst goed informeert, inleest en door de juiste professionele mensen laat adviseren en begeleiden. Neem daar de tijd voor, helaas gebeurt het nog steeds dat vakantiegangers als een soort, hoe raar dit misschien ook klinkt, impuls aankoop voor een bepaalde woning in Spanje kiezen. Terwijl ze zich in hun thuisland heel veel beter hadden laten informeren en adviseren. Liefde maakt blind, maar het relaxte vakantiegevoel soms ook!

Wat biedt Huis aan de Costa u aan

Wanneer u een appartement, villa, duplex- of triplexwoning, bungalow of finca wilt kopen in Spanje bent u bij Huis Aan De Costa  op het juiste adres. Wij werken samen met een exclusieve selectie van gekwalificeerde Nederlandstalige makelaars die zowel hun diensten in Nederland als ter plekke in Spanje kunnen aanbieden. Ons dienstenpakket bestaat uit:

  • Het geven van uitgebreide informatie;
  • Het begeleiden in een aantal noodzakelijke te maken keuzes;
  • Een uitgebreid en eerlijk aanbod in te koop staande huizen in Spanje;
  • Betrouwbare en gecertificeerde partners in Spanje;
  • Mogelijkheid tot het plaatsen van een uitgebreide zoekopdracht, waarbij wij te samen met onze partners een selectie maken van woningen die voldaan aan uw wensenpakket;

Huis aan de Costa biedt u een uitgebreide en vakkundige begeleiding vanuit Nederland maar zeker ook door de contacten die wij hebben in Spanje, deskundigheid en een hoge service aldaar. Mocht uw interesse gewekt zijn in een van de woning die op onze site vermeld staat, verloopt het eerste contact vanuit Nederland.  Wanneer blijkt dat dit inderdaad een geschikte woning op een gewenste locatie is voor u, en zowel bereid als in staat bent om deze aan te schaffen, dragen wij u over aan onze partners in Spanje. Natuurlijk kunt u daar ook eventueel andere woningen gaan bekijken die daar op lijken om zo vergelijkingsmateriaal te hebben.

Bezint eer gij begint bij het kopen van een huis in Spanje

Uw interesse om een huis of appartement te kopen in Spanje wordt steeds groter, u gaat zich verdiepen in het proces op internet en dan ziet u zoveel informatie dat u niet meer het kaf van het koren kan scheiden. Logisch vinden wij, er staat zoveel rotzooi en verkeerde informatie op internet. Daarbij zijn er nog steeds te veel “makelaars” in Spanje die eigenlijk veredelde taxichauffeurs zijn, zonder enig kennis van zaken, die snel geld willen verdienen aan een gretige toerist die zijn of haar droom wil waarmaken. Ook de snelle projectontwikkelaars weten daar overigens prima op in te spelen.
Huis kopen Spanje
Wanneer u eens in het rond vraagt komt u ook de spookverhalen tegen….. Over mensen die enorm het schip in zijn gegaan met de aankoop van hun Spaanse woning en daardoor al hun spaarcenten of nog erger geleende geld in rook op zagen gaan. Dit zijn de mensen die of in een impuls hebben gekocht en zich niet goed hebben laten informeren en begeleiden.

Speciale zoekopdracht Spaanse woning kopen

Indien geen van de woningen op onze website voldoen aan uw wensen, kunt u bij ons een uitgebreide zoekopdracht neerleggen. Onze Spaanse partners gaan dan samen met u diverse geschikte objecten bekijken, die wellicht bij een andere makelaar te koop staan, maar waarin u wel gedurende het gehele aankoopproces begeleid wordt. Zo weet u zeker dat de juiste stappen bewandeld worden en alle benodigde documenten ook op juistheid en echtheid worden gecontroleerd.

  • Walking 250 x 104
  • Like ons!

Vergelijk Advertenties