Uw zoekresultaten

Niet beursaanbieding*

Geplaatst door Patrick Arnoldus on 6 oktober 2019
| Tips
| 0

Heeft u ons gemist op de beurs?
Dat klopt, want wij hebben er namelijk bewust voor gekozen om niet deel te nemen aan de “Naam mogen wij van de organisatie niet noemen 🙁 ” beurs. De prijzen voor een stand rijzen de pan uit. We praten voor een gemiddelde stand inclusief alle reis en verblijfskosten al gauw zo’n € 10.000,-. En wie moeten deze kosten uiteindelijk betalen, u de klant en daar voelen wij ons niet goed bij.

De kosten die wij besparen met het niet naar de beurs gaan, geven wij veel liever uit aan de optimalisering van onze dienstverlening en aan korting voor onze klanten. Daarom hebben wij een mooie Niet beursaanbieding* bedacht:

De eerste 3 klanten die besluiten om naar aanleiding van deze Niet beursaanbieding naar de Costa Blanca te komen en een nieuwbouwwoning via ons kopen, krijgen een meubelcheque of airco warm/koud installatie ter waarde van € 3.300,- cadeau.

En de beste dienstverlening doen we er gratis bij, want wij zijn meer dan een makelaar, onze service en dienstverlening reikt ook veel verder!

* Bent u op de beurs een nieuwbouwproject aan de Costa Blanca tegen gekomen wat u interessant lijkt maar die wij niet op de website hebben staan? Geen probleem, ook voor die projecten geldt onze NIET beursaanbieding. Stuur ons de informatie op, en wij regelen het. Wij willen nu eenmaal niet al het woningaanbod op onze website plaatsen om het overzichtelijk te houden.

☑️Meer info bel (+34) 622 18 77 18 / (+31) 6 47 950 920
☑️of mail naar info@hadc.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Walking 250 x 104
  • Like ons!

Vergelijk Advertenties