Uw zoekresultaten

Second Home Beurs bezocht? en nu…

Geplaatst door Patrick Arnoldus on 3 november 2018
| Tips
| 0

Ook de Second Home Beurs bezocht?
Zo ja, dan hopen wij dat we u hebben mogen verwelkomen op onze gezamenlijke stand van Huis aan de Costa en APC-Spain. Misschien bent u wel verliefd geworden op een van de woningen die wij hebben uitgelicht in de stand, of hebben wij u van advies mogen dienen of misschien heeft u alleen uw gegevens achtergelaten voor een vervolg gesprek op locatie aan de Costa Blanca.

Wat het contact ook geweest is, wij hopen dat u dit als prettig heeft ervaren. En iets heeft opgestoken van de beurs en aan ons boekje vol met nuttige informatie dat we hebben uitgedeeld.

Een korte impressie van de beurs
Het was weer een drukte van belang…zeker op de Spaanse stands van de beurs. Niet alleen de nog steeds aantrekkelijke huizenprijzen (al zitten die wel in de lift), maar ook het klimaat, het buitenleven, de lagere kosten van levensonderhoud, zeker in vergelijking met Nederland, zijn allemaal redenen voor de aanschaf van een Huis aan de Costa. De Spaanse woningmarkt is het laatste jaar enorm aangetrokken, het weer in Nederland is zoals wij gewend zijn, weer “lekker nat en wisselvallig” en wat is dan leuker om eens te gaan neuzen op de Second Home Beurs. Om informatie en inspiratie op te doen en kort kennis te maken met makelaars in Spanje die zich daar presenteren.

Wij als gecombineerd team van APC-Spain en Huis aan de Costa hebben de beurs als zeer succesvol en prettig ervaren. Er hing een goede sfeer en er waren duidelijk veel geïnteresseerden, misschien wel toekomstige klanten, waar we mee gesproken hebben.

En dan naar huis met een hoofd vol informatie.
Daarna is het belangrijk om thuis rustig bij te komen van alle informatie die u heeft gekregen en dan nog eens contact op te nemen met die makelaar(s) waar u het beste gevoel bij had. Want het is een lang traject om een woning in Spanje te kopen en een goede begeleiding op locatie is daarvoor cruciaal.

Een beurs, waarom?
Nu ben ik zelf ook wel eens stukjes tegen gekomen op internet van makelaars die niet (meer) deelnemen aan de beurs om diverse redenen. De bedoeling van een beurs is dat u in eigen land geïnformeerd wordt over de mogelijkheden en kort kan kennismaken met onze makelaars die op de stand staan. Moet u ter plekke een woning kopen en uw handtekening zetten? Het kan maar wij raden dat zeker niet aan. Wij vinden het veel verstandiger als u eerst eens rond heeft gekeken op de beurs, met wat makelaars ter plekke gesproken hebt en misschien deel heeft genomen aan een seminar.  Wanneer u daarna thuis nog eens goed alle meegekregen en opgenomen informatie bestudeert en u heeft nog vragen, dan kunt u het kaf van het koren scheiden in het aanbod van Spaanse makelaars.

Hoe kiest u een goede makelaar?
Een goede makelaar kunt u begeleiden in het gehele traject, bij de aankoop van iedere woning. Niet alleen voor de woningen die gepresenteerd worden op de beurs, maar ook bij woningen die u ergens anders heeft gezien. Iemand die betrouwbaar is, u ontzorgd gedurende het gehele traject, maar ook erna. Paar tips om een goede makelaar te kiezen, deze zijn:

– Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar;
– Reageert snel op uw email;
– Heeft verstand van zaken;
– Doet wat hij/zij beloofd;
– Heldere communicatie.

Niet geweest?
Mocht u nu niet op de beurs zijn geweest, dan kunt ook u nog steeds ons gratis boekje met handige tips krijgen, klik dan op onderstaande link. Ook kunt u nog steeds gebruik maken van onze beursaanbieding. Deze geldt namelijk tot eind december van dit jaar. Wanneer u via ons een woning koopt krijgt u er een gratis meubelpakket bij, vraag naar de actievoorwaarden.

E-book 12 tips huis kopen spanje
Graag beantwoorden wij per email of telefonisch al uw vragen, voorzien wij u van meer informatie en of verwelkomen wij u graag ter plekke op locatie aan de Costa Blanca. Waar we u ook mee van dienst kunnen zijn, laat het ons weten!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Walking 250 x 104
 • Spaanse Costa's
  25°
  zwaar bewolkt
  Luchtvochtigheid: 88%
  Windkracht: 2m/s O
  Max 25 • Min 23
  31°
  Wo
  32°
  Do
  31°
  Vr
  32°
  Za
  Weer in OpenWeatherMap
 • Like ons!

Vergelijk Advertenties