Uw zoekresultaten

Tip 10: Lijkt het te mooi om waar te zijn? Dan is het vaak ook zo!

Geplaatst door Patrick Arnoldus on 16 november 2018
| 0

Hoewel de overtocht naar Spanje misschien wel de grootste wens is die u op dit moment hebt, is het toch verstandig om het hoofd erbij te houden. Het is weliswaar belangrijk dat de wens in vervulling gaat, maar laat dit in ieder geval niet ten koste van alles gaan.De eerste tip met betrekking tot dit soort gevallen is namelijk dat het belangrijk is om geduld en overzicht te bewaren. Zeker in de huidige tijden waarin de economie aantrekt en er meer mogelijkheden zijn is dit belangrijk.Hoewel het soms kan lijken alsof er een unieke kans wordt geboden.

Meer dan één

Het is echter bij lange na niet zo dat het kopen van een huis in Spanje een eenmalige kans betreft. Sterker nog, vaak is juist zelfs het tegenovergestelde het geval. Professionals kunnen u vertellen dat er voldoende woningen in Spanje worden aangeboden. Dit maakt het dus ook belangrijk om niet te overhaast in een deal te stappen. Natuurlijk kan het lijken alsof het huis van uw dromen gevonden is, maar dat neemt niet weg dat er ook voldoende andere opties zijn. Dit wordt bovendien versterkt door het feit dat bij lange na niet elk huis direct binnen enkele dagen van de markt zal verdwijnen.

De juiste hulp

Het is dan ook belangrijk om bij te worden gestaan door de juiste hulp. U heeft daarvoor een makelaar nodig die over veel kennis over de plaatselijke markt beschikt. Dit eerste contact legt u al in Nederland. U kunt immers vanuit eigen land al met landgenoten die in deze branche actief zijn in contact komen. Let er hierbij op dat de makelaar waarmee u gaat werken ook echt uw belangen vooropstelt. Iemand die u wijst op zowel de voordelen als de nadelen en iemand die begrijpt dat u niet over één nacht ijs wil of moet gaan is vaak van grotere waarde dan iemand die u een richting op probeert te duwen.

Eerst zien

Het lijkt natuurlijk voor zich te spreken, maar u kunt natuurlijk geen woning op basis van een verzameling foto’s en een verkooptekst kopen. Het is altijd belangrijk dat u eerst ter plekke gaat kijken. Dit geldt overigens niet alleen voor reeds bestaande woningen. Ook voor projecten van woningen in aanbouw kan dit erg belangrijk zijn. De verhalen die in het verleden weleens rondgingen over grote verliezen doordat projecten mislukten zijn dan misschien in grote mate verleden tijd, maar dat neemt niet weg dat u wel nog altijd zelf verantwoordelijk bent voor de besteding van uw vermogen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Walking 250 x 104
 • Spaanse Costa's
  24°
  zwaar bewolkt
  Luchtvochtigheid: 78%
  Windkracht: 4m/s NO
  Max 24 • Min 22
  28°
  Di
  31°
  Wo
  30°
  Do
  31°
  Vr
  Weer in OpenWeatherMap
 • Like ons!

Vergelijk Advertenties