Uw zoekresultaten

Uw echte Nederlandse makelaar aan de Costa Blanca

Geplaatst door Patrick Arnoldus on 1 februari 2020
| Tips
| 0

Hoe fijn is het om in uw eigen taal gedurende het gehele proces geholpen te worden bij de aankoop van uw Huis aan de Costa Blanca. Veel makelaars willen zich in deze mooie regio rond Alicante richten op een zo groot mogelijke (internationale) doelgroep, Huis aan de Costa specialiseert zich liever, door ons alleen te richten op Nederlanders.

Vlaggetjesparade
Wanneer u de Costa Blanca bezoekt ziet u bij heel veel makelaars op de website of bij het kantoor allerlei vlaggetjes staan van verschillende landen, waaronder dan ook vaak een Nederlands vlaggetje. U verwacht dan ook bij zo’n kantoor in het Nederlands aangesproken te worden maar de kans hierop is niet zo heel groot. Vaak wordt er voor de website gebruik gemaakt van Google translate en heeft er op kantoor ooit wel een Nederlandstalig iemand gewerkt maar vaak wordt u dan toch in het Engels of Spanglish (Half Spaans/Engels) geholpen.

Ook wij spreken Spaans, Engels en andere talen
Wij hebben er echter bewust voor gekozen om ons alleen op de Nederlands sprekende klanten te richten. Ondanks dat wij zeer goed, Engels, Duits, en goed Frans en Spaans spreken is het niet onze moerstaal en is het overbrengen van emoties en gevoel in een vreemde taal toch net even iets anders.

De beste en meest uitgebreide service in het Nederlands
En juist dat vinden wij belangrijk, wij willen aan een half woord van onze klanten genoeg hebben, om alleen die informatie te verstrekken die voor u als klant belangrijk is, of waarvan u absoluut op de hoogte moet zijn. Door jarenlang met klanten op pad te zijn gegaan met verschillende nationaliteiten kunnen wij de conclusie trekken dat wij onze allerbeste service alleen kunnen geven aan Nederlandstalige klanten. En dat is wat wij willen; de beste en meest uitgebreide service bieden aan onze klanten en u gedurende het gehele aankoopproces begeleiden en ontzorgen in uw eigen taal.

Beperken wij ons niet?
Wij zijn ervan overtuigd dat we dit juist niet doen, door ons nu te specialiseren kunnen wij onze uitgebreide Nederlandse dienstverlening gecombineerd met onze jarenlange internationale makelaarservaring verder perfectioneren, want groeien en verbeteren willen wij altijd blijven doen.

Doen wij dit alleen? Nee, natuurlijk niet. Ondertussen hebben wij een aardig netwerk op gebouwd van lokale specialisten welke wij kunnen inschakelen indien dit nodig is. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat wij u kunnen begeleiden en zo nodig u met het Spaans kunnen helpen door mee te gaan en zaken voor u te vertalen.

Bent u benieuwd naar ervaringen van onze klanten?

Vraag gerust naar referenties, dan brengen wij u in contact met onze klanten. Uiteraard kunnen we een aantal referenties op onze website zetten maar dan is deze informatie toch heel beperkt en u kunt ook geen directe vragen stellen. Wat is fijner dan rechtstreeks met iemand te praten die onze werkwijze al heeft mogen ervaren en waaraan u gerichte vragen kunt stellen. Bijvoorbeeld over onze uitgebreide werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen in het gehele aankoopproces.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Laat u gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Walking 250 x 104
  • Like ons!

WeCreativez WhatsApp Support
Wij staan klaar om u te adviseren!
👋 Hoe kan ik u helpen?

Vergelijk Advertenties