header_image
Uw zoekresultaten

Voorbereiding huis kopen in Spanje

Wanneer u heeft besloten om uw Spaanse droom uit te laten komen, is het belangrijkste en beste advies dat wij u kunnen geven: “Bezint eer zij begint”. Een huis aan de Costa kopen doet u namelijk niet zomaar en u wilt natuurlijk dat alles in één keer goed gaat. Er komt veel kijken bij het kopen van een huis, hier dient u goed rekening mee te houden. Als u van plan bent om naar Spanje te verhuizen, is voorbereiding erg belangrijk.

Boek niet gelijk een ticket

Boek niet gelijk een ticket naar Spanje om allerlei woningen te gaan bezichtigen, maar neem eerst de tijd voor een goede voorbereiding en laat u goed informeren door een makelaar. Het team van Huis aan de Costa kan u deze informatie verstrekken door veel informatie te verschaffen op deze website, maar ook via uitvoerig telefonisch contact op een voor u gewenst tijdstip en/of per email. Pas als u een duidelijk beeld heeft van waar uw voorkeur naar uitgaat, kunt u de eerste plannen voor een bezichtiging in Spanje maken. Een goede voorbereiding is hiervoor noodzakelijk, onze makelaars helpen u graag verder aan de Costa.

Huis aan de Costa

Het aanbod van huizen in Spanje is erg groot, vooral aan de Costa. Maar naar wat voor huis gaat uw voorkeur uit? En welke locatie is gewenst? Als voorbereiding kunt u uzelf de volgende vragen stellen:

  • Wanneer ben ik in het huis in Spanje? Zoekt u een woning waar u uw vakantie kunt doorbrengen of wilt u definitief emigreren naar Spanje? Dan maakt de voorbereiding een groot verschil bij het zoeken naar een geschikte woning.
  • Zal er vaak bezoek langskomen? Moet u hierdoor rekening houden met logeerkamers?
  • Hoe is het klimaat in het gebied? Dit is belangrijk bij het bepalen van de locatie, maar ook bij het bepalen aan wat voor faciliteiten je huis aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan airconditioning en een zwembad.

Vanuit Nederland kunt u al veel onderzoek doen naar uw Spaanse droomhuis. Neem de tijd voor de voorbereiding en stel een lijst samen met alle belangrijke factoren waar u op moet letten bij het daadwerkelijk bezichtigen van een woning in Spanje. Dit helpt u om in Spanje direct effectief aan de slag te gaan en geen overhaaste beslissingen te nemen.

De beste voorbereiding

Waar bestaat de juiste voorbereiding uit? Welke vragen moeten wij ons stellen? Hoe werken Spaanse makelaars? Dit zijn o.a. onderwerpen die wij behandelen in onderstaande links. Wanneer u zich goed en juist informeert, bespaart u dit niet alleen een hoop ellende en tijd, maar zorgt dit er ook voor dat uw Spaanse droom geen Spaanse nachtmerrie wordt.

Het ontstaan van uw Spaanse droom

Waar en hoe wilt u wonen in Spanje

Hoe werken Spaanse makelaars

De bezichtiging in Spanje voorbereiden

Woningen in Spanje gaan bekijken

  • Walking 250 x 104
  • Like ons!

Vergelijk Advertenties