header_image
Uw zoekresultaten

Uw Spaanse Hypotheek goed geregeld!

 

De woningmarkt in Spanje is net als in Nederland weer flink op stoom aan het komen en veel Nederlanders oriënteren zich op het emigreren naar Spanje of het kopen van een eerste of tweede woning in Spanje. Om eindelijk die Spaanse droom werkelijkheid te laten worden, al dan niet met behulp van een hypotheek, Spaanse Hypotheek helpt u daar graag bij om deze droom te realiseren.

Spaanse Hypotheek

Wij kunnen u niet alleen de laagste hypotheekrente in Spanje aanbieden, maar daarnaast verzorgen wij ook al onze hypotheken tegen de beste condities. Spaanse Hypotheek is volledig onafhankelijk en hanteert een zeer transparante werkwijze.

Maak nu gebruik van onze deskundigheid en laat onze ervaren adviseurs uw inkomenstoets uitvoeren. Tevens krijgt u dan snel antwoord op al uw vragen.

U ontvangt binnen 24 uur een QuickScan met uw hypothecaire financieringsmogelijkheden. Uiteraard is deze dienstverlening geheel GRATIS EN VRIJBLIJVEND!

Andere wet- en regelgeving in Spanje

Het verkrijgen van een hypotheek werkt in Spanje niet hetzelfde als in Nederland. U dient rekening te houden met de Spaanse wet- en regelgeving om niet geconfronteerd te worden met onverwachte kosten. Daarnaast zijn er ook andere zaken van belang bij het kopen van een woning in Spanje. Zaken die van groot belang zijn, die u of uit onwetendheid of uit uw enthousiasme, welke beide vaak om de hoek komen kijken bij het kopen van een huis of appartement in Spanje niet mag vergeten of verkeerd doen.

Goede Nederlandse begeleiding

Het is daarom belangrijk bij het verkrijgen van uw hypotheek om geholpen te worden door een Nederlands sprekende adviseur die voor u de vertaalslag kan maken richting de Spaanse banken. Veel efficiënter werkt het als uw hypotheekaanvraag bij aanvang al op een correcte manier is onderbouwd en is voorzien van alle benodigde informatie en documenten.
Spaanse Hypotheek zorgt er vervolgens voor dat uw aanvraag bij de juiste Spaanse hypotheekverstrekker wordt aangeboden.

Natuurlijk is het ook mogelijk een intake te doen bij u thuis of op 1 van onze locaties in Nederland. Dat kan zowel overdag als ’s avonds en is altijd vrijblijvend.

Voor meer informatie www.spaansehypotheek.nl of mail spaansehypotheek@huisaandecosta.nl

 • Schrijf u in op onze nieuwsbrief

  Walking 250 x 104
  en maak kans op een geheel verzorgde bezichtigingsreis.
 • Spaanse Costa's
  23°
  onbewolkt
  Luchtvochtigheid: 37%
  Windkracht: 5m/s ZZW
  Max 20 • Min 17
  17°
  Di
  14°
  Wo
  15°
  Do
  15°
  Vr
  Weer in OpenWeatherMap
 • Contact

 • Like ons!

Vergelijk Advertenties