header_image
Uw zoekresultaten

Uw Spaanse Hypotheek goed geregeld!

 

De woningmarkt in Spanje is net als in Nederland weer flink op gang aan het komen. Veel Nederlanders oriënteren zich op emigratie naar Spanje of het kopen van een eerste of tweede woning in het prachtige land. Eventueel kan Spaanse hypotheek u helpen bij het kopen van een huis aan de Costa.

Spaansehypotheek.nl

Wij kunnen u niet alleen de laagste hypotheekrente in Spanje aanbieden, maar daarnaast verzorgen wij ook al onze hypotheken tegen de beste condities. Spaanse Hypotheek is volledig onafhankelijk en hanteert een zeer transparante werkwijze.

Maak nu gebruik van onze deskundigheid en laat onze ervaren adviseurs uw inkomenstoets uitvoeren. Ook krijgt u snel antwoord op al uw vragen.

U ontvangt binnen 24 uur een QuickScan met uw hypothecaire financieringsmogelijkheden. Uiteraard is deze dienstverlening geheel gratis en vrijblijvend.

Andere wet- en regelgeving in Spanje

Het verkrijgen van een Spaanse hypotheek werkt in Spanje niet hetzelfde als in Nederland. U dient rekening te houden met de Spaanse wet- en regelgeving om niet geconfronteerd te worden met onverwachte kosten. Daarnaast zijn er ook andere zaken van belang bij het kopen van een woning in Spanje. Zaken die van groot belang zijn, die u uit onwetendheid of uit uw enthousiasme, welke beide vaak om de hoek komen kijken bij het kopen van een huis of appartement in Spanje, niet mag vergeten of verkeerd doen.

Goede Nederlandse begeleiding

Bij het verkrijgen van uw Spaanse hypotheek is het daarom erg belangrijk dat u geholpen wordt door een Nederlands sprekende adviseur die voor u de vertaalslag kan maken richting de Spaanse banken. Het werkt veel efficiënter als uw hypotheekaanvraag bij aanvang al op een correcte manier is onderbouwd en is voorzien van alle benodigde informatie en documenten.

Spaanse Hypotheek zorgt er vervolgens voor dat uw aanvraag bij de juiste Spaanse hypotheekverstrekker wordt aangeboden.

Natuurlijk is het ook mogelijk een intake te doen bij u thuis of op één van onze locaties in Nederland. Dit kan zowel overdag als ’s avonds en is altijd vrijblijvend.

Voor meer informatie kijk op  www.spaansehypotheek.nl of mail spaansehypotheek@huisaandecosta.nl

 

  • Walking 250 x 104
  • Like ons!

Vergelijk Advertenties