Uw zoekresultaten

Woningen in Spanje gaan bekijken

Wanneer u de eerdere besproken stappen heeft gevolgd en u zich dus goed heeft voorbereid, kunt u nu eindelijk uw reis naar Spanje gaan boeken. U weet in welke regio u wilt wonen, u heeft zich ingelezen en bent enigszins op de hoogte van de werkwijze van Spaanse makelaars. Ook heeft u meerdere brochures aangevraagd en eventuele vragen die daarop volgden zijn beantwoord. Dan is het nu tijd om woningen in Spanje te gaan bekijken.

De afspraken om te bezichtigen

Alle bezichtigingsafspraken voor de woningen in Spanje worden in onderling overleg met u gemaakt. Zodra u aangeeft wanneer u in Spanje bent, en welke dagen u beschikbaar bent om de gewenste woningen te gaan bezichtigen, gaan wij een voor u zo optimaal mogelijke planning maken. Wanneer u de bezichtigingen van de woningen in Spanje wilt combineren met een vakantie, houdt een goede makelaar hier natuurlijk rekening mee. Alles zo efficiënt mogelijk, tenslotte is uw tijd maar ook de tijd van een goede makelaar kostbaar.

De bezichtigingsafspraken zijn vrijwel hetzelfde als wanneer u een huis bezichtigd in Nederland of in België. De makelaar geeft u een uitgebreide rondleiding door de woningen in Spanje waarbij u alle vragen kunt stellen die in u opkomen. Natuurlijk krijgt u tijdens de bezichtiging ook uitgebreide informatie over het huis zelf, de extra’s, de huisprijs, de bijkomende kosten en bijvoorbeeld de verbouwingsmogelijkheden (wat kunt u doen met een paar kleine aanpassingen waardoor echt al uw woonwensen worden vervuld).

Verschil bezichtigingen woningen in Spanje en Nederland

Het grote verschil met het bezichtigen van woningen in Spanje ten opzichte van woningen in Nederland of in België, is dat de Spaanse makelaar u veel intensiever begeleid. Het is heel goed mogelijk dat u in uw thuisland tien verschillende woningen bezoekt bij tien verschillende makelaars. Deze weten niet exact wat uw woonwensen zijn en willen vooral de desbetreffende woning aan u verkopen. Doordat een makelaar in Spanje meerdere huizen of projecten met u bezichtigd, vaak zelfs gezamenlijk in één auto, is er meer tijd om dieper in te gaan op uw woonwensen en de reden daarachter. Tijdens de bezichtigingen van de woningen in Spanje komt zowel de makelaar, maar ook uzelf, achter bepaalde woonwensen of eisen die u van te voren nog niet geformuleerd had, puur omdat u dit nog niet was tegengekomen in de brochure.

Dan is het wel handig dat zodra een makelaar door heeft dat uw woonwensen en verwachtingen veranderen, daar goed op inspeelt. De makelaar past dan het aanbod van de te bezichtigen woningen in Spanje aan, en laat u eventueel extra huizen zien waar eerst nog geen interesse voor was.

Geen gezellig dagje uit of excursie

Om een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening te kunnen waarborgen, gaan de makelaars die zich aangesloten hebben bij Huis aan de Costa alleen op pad met gemotiveerde en serieuze kandidaat kopers. Het bekijken van een huis is geen gezellig dagje uit en al helemaal geen groepsexcursie. Vaak is uw trip naar Spanje kort en is uw tijd kostbaar, dan heeft u er niets aan om woningen in Spanje bij langs te gaan waar u misschien helemaal geen interesse in heeft. Als u in een groep huizen gaat bekijken, is er vaak geen ruimte voor persoonlijke vragen en aandacht. Daarom gaat onze voorkeur ernaar uit om u persoonlijk en intensief te begeleiden bij het bezichtigen van de woningen in Spanje, om zo echt uw Spaanse droom te vervullen.

TIP: Plan bezichtigingen van de woningen in Spanje

Plan uw reis om woningen in Spanje te bezichtigen goed en neem daarbij een goede voorbereidingstijd in achting. Wanneer u te gehaast of last minute uw bezichtigingsreis plant, kunt u onnodige tijd verspillen. U kunt door uitgebreid brochures aan te vragen en veel informatie op te zoeken uw reis veel beter voorbereiden, zodat u echt alleen die woningen gaat bekijken waarvan u bijna zeker bent dat dit ook echt iets voor u is. Wanneer u ruim van te voren aangeeft bij uw makelaar welke (soorten) huizen u wilt bekijken, kan de makelaar u van tevoren alle benodigde informatie sturen en een zo efficiënt mogelijke bezichtigingsreis voor u inplannen. Nu kan het bezichtigen van de  woningen in Spanje voor u beginnen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Walking 250 x 104
  • Like ons!

Vergelijk Advertenties