Klik om zoom mogelijk te
Searching...
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Uw zoekresultaten

Woningen in Spanje gaan bekijken

Wanneer u de voorgaande besproken stappen heeft gevolgd en u zich dus heel goed heeft voorbereid kunt u nu eindelijk uw reis naar Spanje gaan boeken. U weet in welke regio u wilt wonen, u heeft zich “ingelezen” en bent enigszins op de hoogte van de werkwijze van Spaanse makelaars. Ook heeft u meerdere brochures aangevraagd en eventuele vragen die daarop volgden zijn beantwoord. Dan is het nu tijd om uw Spaanse droom werkelijkheid te laten worden.

De afspraken om te bezichtigen

Alle bezichtigingsafspraken worden in onderling overleg met u gemaakt. Zodra u aangeeft wanneer u in Spanje bent, en welke dagen u dan beschikbaar heeft om de gewenste woningen te gaan bezichtigen, gaan wij een voor u zo optimaal mogelijke planning maken. Wanneer u de bezichtigingen wilt combineren met een vakantie, houdt een goede makelaar hier natuurlijk rekening mee. Alles zo efficiënt mogelijk, tenslotte is uw tijd maar ook de tijd van een goede makelaar kostbaar.
De bezichtigingenafspraken zijn vrijwel hetzelfde als wanneer u een huis bezichtigt in Nederland of in België.. De makelaar geeft u een uitgebreide rondleiding waar u alle vragen kunt stellen die in u opkomen. Natuurlijk krijgt u tijdens de bezichtiging ook hier uitgebreide informatie over het huizen elf, de extra’s, de huizenprijzen, de bijkomende kosten en bijvoorbeeld de verbouwingsmogelijkheden (wat kunt u doen met een paar kleine aanpassingen waardoor echt al uw woonwensen worden vervuld)..

Er is een heel groot verschil

Het grote verschil met het bezichtigen van een woning in Spanje ten op zichten van een woning in Nederland of in België, is dat de Spaanse makelaar u veel intensiever begeleid. Het is heel goed mogelijk dat u in uw thuisland 10 verschillende woningen bezoekt bij 10 verschillende makelaars. Deze weten niet exact uw woonwensen en willen vooral die desbetreffende woning aan u verkopen. Doordat een makelaar in Spanje meerdere huizen of projecten met u bezichtigd, vaak zelfs gezamenlijk in 1 auto, is er veel meer tijd om dieper in te gaan op uw woonwensen en de reden daarachter. Tijdens de bezichtigingen komt zowel de makelaar maar ook u zelf achter bepaalde woonwensen of eisen die u van te voren nog niet geformuleerd had, puur omdat u dit nog niet was tegengekomen in de brochure.
Dan is het wel handig dat zodra een makelaar door heeft dat uw woonwensen en verwachtingen veranderen, daar goed op inspeelt. Dat de makelaar met jullie veranderde het aanbod van de te bezichtigen woningen aanpast, en u eventueel een aantal extra huizen laat zien waarbij tijdens u voorbereiding in eerste instantie geen interesse voor was.

Geen gezellige dagje uit of excursie

Om een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening te kunnen waarborgen, gaan de makelaars die zich aangesloten hebben bij Te Koop In Spanje, alleen op pad met gemotiveerde en serieuze kandidaat kopers. Het bekijken van een huis is geen gezellig dagje uit en al helemaal geen groepsexcursie. Vaak is uw trip naar Spanje kort en dus uw tijd kostbaar, dan heeft u er niets aan om in een grote bus rondgereden te worden van project naar project en huizen te zien waar uw interesse helemaal niet ligt en er geen ruimte is voor persoonlijke vragen en dus aandacht. Daarom gaat onze voorkeur ernaar uit om u persoonlijk en intensief te begeleiden om zo echt uw Spaanse droom en wensen te vervullen.

TIP: Plan geen lastminute bezichtigingsstrip

Plan uw reis naar Spanje om woningen te bezichtigen goed en neem daarbij een goede voorbereidingstijd in achting. Wanneer u te gehaast of lastminute uw bezichtigingstrip plant, kunt u onnodige tijd verkwisten. U kunt door uitgebreid brochures aan te vragen en eventuele vragen die daarop volgen uw reis veel beter voorbereiden, zodat u echt alleen die woningen gaat bekijken waarvan u bijna zeker bent dat dit ook echt iets voor u is. Wanneer u ruim van te voren aangeeft aan uw makelaar welke (soorten) huizen u wilt bekijken kan de makelaar u van te voren al alle benodigde informatie sturen en een zo efficiënt mogelijke bezichtigingstrip voor u inplannen rekening houdend met uw wensen en eventuele vakantieverwachtingen, maar welke wel voldoet aan de hoge eisen die wij aan de werkzaamheden van een makelaar stellen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

 • Schrijf u in op onze nieuwsbrief

  Walking 250 x 104
  en maak kans op een geheel verzorgde bezichtigingsreis.
 • Spaanse Costa's
  23°
  onbewolkt
  Luchtvochtigheid: 37%
  Windkracht: 5m/s ZZW
  Max 20 • Min 17
  17°
  Di
  14°
  Wo
  15°
  Do
  15°
  Vr
  Weer in OpenWeatherMap
 • Contact

 • Like ons!

Vergelijk Advertenties